Mellandagar

Mellandagar kallas det. Mellan klappar och raketer. Mellan julskinka och trerätters. Mellan släkt och vänner. Mellan ullsockar och festblåsa. Nyårsafton på intåg. Det ska bakas cheesecake, handlas fläskfiléer och stå i kö på systembolaget.

Har jobbat måndag och tisdag i Götet. Har inte haft en enda tom dag i kalendern under de så kallade mellandagarna. Julfirande med tre olika släkter och sen var vi i Ljungby i helgen. Hockeymatch, Troja Ljungby mot Malmö, 4-2, jubel!
Ps. Det heter inte halvlek utan perioooood! har jag fått lära mig för hundrade gången ;)

Om en halvtimme åker vi, jag och simon, söderut. Halmstad här kommer vi med fest :)
Middag i Johans nya lägenhet på Nissastrand och sen blir det party party i Rockstugan.

Ut med glöggen och in med skumpan säger jag!

Kanske vi får en repris av dessa... :)
Nyår 2007/08
killarna på nyår

Lillejulafton

Vissa här uppe i Götet påstår att det inte finns något som heter Lillejulafton. Nähe det ska tydligen heta Dan före dopparedan eller helt enkelt dagen före julafton. Lillejulafton heter det, punkt slut, säger jag :)

Efter att ha kollat runt på soffor hela helgen hade de potentiella sofforna krympt i antalet och i söndagskväll bestämde jag mig. Det blir den ljus ljus beiga nere på Bratells. Men nej, när jag äntligen kom fram på telefonen till butikens sura dam, så löd beskedet: Den är såld, och det var den sista. Och till råga på allt: Nej vi kommer inte få in fler i den storleken eller modellen. Nähe:( Tillbaka på ruta ett.

Idag går tåget ner till södern. Ska hoppa av i Halmstad å hämta Erics bil, den får följa med till Skåne. Sen blir det jul i Sånna både Julafton och nytt folk på Juldagen. Annandagen kommer Eric ner och det bär det av till den stora stora släkten någon stans i ett nybyggt hus mitt ute ingenstans i skånes mylla:)

Läste några sista minuten tips på julklappar. Kolla in den här paljettsaken. Är det en trosa?! Helknas i alla fall!

paljettrosa

Däremot blir man riktigt sugen på att frossa i glass när man ser den här klappen!

glassbil

Tyvärr så var det inte sex paket glass utan sex paket läppglas. Vilket fall som underbar uppfinning :)

Kul Jul !!

Jag dör, vad roligt / pinsamt !

En pinsam: Bonde söker fru, läskigare än skräckfilm. Can't live with it, can't live without it !

En asrolig: Kattälskare som jag är, denna är bara så rolig!   
http://www.youtube.com/watch?v=2XvCxIyPJxg&NR=1

Och melonkatten! 
http://www.youtube.com/watch?v=0vmoZEaN_-o&feature=related

Äntligen kom jag på

Jag visste det var något mer som tomten borde veta. Kom inte ihåg vad det var, men efter att ha grubblat i typ två dygn ramlade polletten ner. Ja jag vet jag är lite långsam ibland ;)

Jag har under mina år med kära Madden fått skämmas för att använda samma lotion på hela kroppen, inklusive i ansiktet. Oj oj skit har man fått för det, enligt Madden finns det tydligen något som heter ansiktscreme. Fint ska det va ;)
Vilket fall som så luktar tydligen min nuvarande ansiktscreme, som jag varit duktig och införskaffat, inte så gott. Jag får bara motvilliga pussar efter att ansiktscremen använts, ochå det är illa.

Slutsatsen blir alltså: Ny ansiktscreme och puss. Lätt som en plätt! Så en ansiktscreme läggs till i önske listan. Ingen dyr, typ apotekets fungerar utmärkt för mitt fejs, det e najs :)

Allum is it

När man tröttnat på att springa runt med hundratusen andra på Nordstan och i Kompassens butiker är Allum it. Jag skulle komplettera julklappsshoppingen med klappar till Eric och Pappa. Jag vet om att Eric ibland sagt att det är orättvist få butiker som har ett hyffsat utbud av killkläder till humana priser. Vi tjejer kan ju hitta snygg plagg i massor av butiker, H&M, Gina, Vero Moda, Åhlens, Zara, Vila. Ja och då menar jag plagg som en Svenssonsvenne har råd med. Men efter att ha kollat runt efter julklapp/-ar till Eric förstod jag vad han snackade om. Näst intill omöjligt att hitta ett riktigt snyggt plagg under femhundralappen.

Efter att ha avverkat några timmar på köpcentrat kunde julklapp till Pappa strykas från listan , till Eric har jag hittat några potentiella alternativ men beslutsångetst som jag har, blev det inget köp ännu. Däremot lyffte jag blicken från en tradig killavdelning och sneglade bort till tjejavdelningens reahörna. And there it was, mitt nya fynd. Hur snygg som helst. Röd eller mörk cerise kjol som andas lite mumie eller bandage-design också kallad Hévre Ledger :)

Hévre Ledger
ledger3
ledger4
ledger2

Och min Vero Moda...
vero

Till Tomten

Hej Tomten!
I år har jag varit jätte jätte snäll och här kommer min önskelista.

  • Viktor & Rolfs underbara parfym Flowerbomb 30ml.
Parfym
  • Underkläder:          
  1. Lila sett med svart spets, vanlig push-up modell, en kupstorlek mindre än vanligt, Lindex (bild 1). 
  2. Turkos/Petrolfärgad bh med svart spets, push-up modell, H&M (bild 2).                    
  3. Brun bh från Twilfit (bild 3).                 
  4. Rött sett från Twilfit (bild 4).
    lila bh
    turkos bh
    brun twilfit
    twilfit bh

  • Hårklämmor, exempelvis sådana här snygga svarta klämmor eller med svarta stenar hade varit nästan ännu finare :)
tygrosettklämmor
plastrosettklämmor
  • Hårband i form av en fejkhårfläta, finns på Glitter. färg nr 4, 129:-
hårfläta

  • Tomten har kanske lite svårt att få ner dessa klapparna i julklappssäcken, men man kan ju alltid önska ;)
soffa
Soffa, Stina från Bolagret.se, 10 795:-

spegel

Stor spegel med antik guldram.

Måndag.. igen

Tog ett tidigare tåg idag. Klockan ringde 5.35, usch tidigt. Detta tåget var inte inställt och till och med i tid. Så allt går bra hittills denna måndag. Förra veckan Fick vi ta oss själva i kragen jag och Simon, det var allt för länge sen vi körde en 'mitt i veckan after work'. Vasastan it was. Lite krubb, öl och en irish whiskey slank ner.
simon på Vasastan

I lördags hälsade Pappa och Britt-Marie på Götet. Haga och Liseberg samt lunch å fika stod på schemat. Kvällen avslutades med Dansbandskampen, vilket var ett nytt lördagsnöje för mig å Eric, hehe.

Igår döptes Ebba nere i skåne. Ebba Astrid Natalie rättade sagt. och med den avslutningen på helgen var Tre landskap avklarade denna helgen med. Nästa helg är helt oplanerad så förhoppningsvis blir det mysiga sovmorgnar och slappa dagar.

De rödgröna - Gud vilket fyndigt namn..

De rödgröna, kan ju inte ha varit någon marknadsförare inblandad i det namnvalet. Rött + grönt, det blir ju brunt. Kan de inte kalla sig de bruna. Älskar brunt. Simon berättade att han skaffat gardiner till sovrummet i min favoritfärg. Vilken frågade jag. Simon - Bajsbrunt.

Dom säger att jag har varit kass på att uppdatera bloggen på senaste.
Men dom säger också att man ska inte tro på allt man hör ;) Så snabb update lyder:
Fredag, Jul på Liseberg (som var överskattat), megajulbord! me jobbet på 18:e våningen Gothia towers.
Lördag: Sovmorgon med älsklingen :) , en runda på stan och en finfin middag fick vi till också. Ingen utgång, va hörde ni rätt?! kommer faktiskt inte ihåg en enda lördag som jag inte har partajat. Lite sjukt faktiskt.
Söndag: Kalas för mamma i Skåne. En blingig väska me stenar å nitar fick hon. Inte tillräckligt tantig verkade d som ;) Häftig tyckte jag i alla fall.
blingig väska

Tåget upp till Gbg på måndagsmorgonen var inställt på grund av tekniskt fel. Surprise surprise! Det är tredje måndagen på rad! Så får man vara snäll och ta nästa tåg, vilket i sin tur blir knökfullt och har man tur får man sittplats annars e d bara att stå i drygt en timme för att dundra ner på jobb vid halv tio tiden. Jag ni hör hur positiv ja brukar va då heh.

Måste visa min superfina nyårsklänning,
nyårsklänningen

och kolla in dessa pjuksen. Är dom najs eller vad :)
pjuks

God natt!

trött

Varför kommer jag aaaldrig i säng innan halv ett. Vore så skönt att sova mer än 6 timmar för en gång skull. Det är inte så att jag har massor att göra under kvällen men tiden tycks alltid alltid smita iväg från mig. Men ett snabbt litet inlägg här ska jag väl hinna med, precis som alla andra "jag ska bara".

Nu har min meeega sköna jacka äntligen kommit på posten:) den är hur go som helst. Min vuxna sida säger också till mig att det gör inget att du ser ut som en dunboll på ben. Eller ni vet en sån figur som 'Monki' ofta kör med på sina klädestryck, heh, den e snygg den :) Dom säger ju att det är insidan som räknas, och den är minst sagt varm å go nu :)

I morn kommer Eric upp, helger är livet:) Sen blir det häng med jobbet; drink, jul på Liseberg och kvällen ska avslutas med året första julmiddag. Helt sjukt men sant, julen är verkligen på ingång. Nej nu däckar jag i säng, sov gott!

Helskön

Klockren!

Kolla in denna reklamkampanjen! den är ju klockren! aaaahahaha jag är ju för rolig ;)

http://www.tritoni.se/site/country.php

Inte alls kyligt!!

Nej varmt var det å luktade gjorde det också. Nej jag pratar inte om mig efter spinningpasset utan om mitt kylskåp efter att det lagt av under helgen. Äckligt värre, maten fick åka rakt ner i soptunnan. Nu är det dock fixat å kylen är påfylld igen:) Dom kan dom där kylteknikerna.

Annars har dagen varit som en sån där vanlig halvseg tisdag. Rösten min har heller inte velat leta sig tillbaka, får leta noggrannare efter den:)

Tänkte bjuda på resultatet av min snabbisshopping, ni vet den i lördags. Säger bara en sak, vinterns färg tycks heta 'petrol'.

Halternecktopp med massa volym

Halternecktopp med mycket volym!

Finfin klänning

Finfin klänning!

Hood, självklart den också i petrol, passar perfect till the workouts :)

Hood, självklart den också i petrol, passar perfekt till the workouts :)

Lite bilder från helgens bravader..

skelett och nunna spelar innebandy

skelett och nunna spelar innebandy

Två tredjedelar av lag Gustafsson

Två tredjedelar av lag Gustafsson

marcus på begäran...

marcus på begäran... ;)

Rösten var har du tagit vägen?!

Kra kraaa krax som en hes kråka, ja ungefär så låter jag. Tappade rösten i smålands djupa skogar då någon gång framåt småtimmarna. Kul var det i allafall. Lite segt gick det allt igår men men ger man sig in i leken..

Efter att ha somnat ungefär elva gånger på fredagståget ner till Halmstad var jag äntligen framme. Eric skulle hämta mig på stationen, tror ni han var i tid.. Fast det var väntat, så det blev ingen besvikelse ;) Det bästa är ändå när man blir mött på stationen. Ser någon långt bort som står och väntar. Är där bara för dig, svårt att inte le med hela ansiktet då.

En timme senare var vi på plats i sporthallen (eller 'spotthallen' som smålänningen säger). Innebandy-turnering stod på schemat och jag på läktaren. Efter att vi upptäckt att killarnas första match inte gick av stapeln förrän vid 23.00 tiden blev det ändrade planer. Nämligen äppelpaj och idol :) Efter 3 vunna matcher, 2 förlorade och att klockan hunnit bli halv två så låg jag tungt ner på läktaren, trött. "Du är den tröttaste flickvännen på hela läktaren!" Ja det var väl inte så konstigt, alla andra flickvänner hade ju gått hem för länge sen.

Lördagen var det ju Ljungby som gällde men innan dess hann jag klämma in en shoppingsnabbis. Tre Plagg på en kvart, inklusive prövning! Jag har väl alltid tyckt att Vero Moda haft helt okej kläder men efter att till min stora besvikelse ha upptäkt att Vero Moda inte finns i Gbg city uppskattas butiken ännu mer. Hur är det man säger 'Man saknar inte kon förrän båset är tomt'.      ( Madden den kan du säkert ommodifiera;) )

Öl och bad avnjöts i badhuset i Ljungby tittandes på Arvids mag-, rygg- och rumpplask från tremeters trampolinen. Lite bad i bubbelpoolen och en vända i ruschkanan hann jag också med innan det var dax för partyparty i Gustafssons residens. Tio, tjugo och trettio pers klämde in sig i vardagsrummet. Sen var det utgång och mintu för hela slanten!

Bilder ska jag förstås bjuda på, hittar inte kamerasladden just nu, måste vända upp och ner på väskan först.. håll ut!

Tacktal:
Sist men inte minst vill jag tacka å buga till alla som tittat in här på bloggen:) Keep up that work!

RSS 2.0