Freeeedag!

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst... lalalaa. Helg igen alltså. Denna veckan har gått ovanligt fort. Fredag på jobbet: veckans "to do" lista är snart avklarad och bredvid tagentbordet står godisskålen där vänsterhanden för tillfället bor (när den inte är på väg till munnen of course). Lördagsgodis. Vem kom på lördagsgodis?! Tycker måndagsgodis, fredagsgodis och söndagsgodis är grymt underskattat :)

Nej jag borde inte sitta här och kränga (kränga = 'käka' och inte 'sälja' som vissa tycker) mitt fredagsgodis. Har ju börjat mitt nyttiga liv (för etthundrafemtioelfte gången). Tränade som en galning förra veckan. Från otränad soffpotatis till träningsatlet. Träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag var förra veckans träningsschema. Var på det igen i måndags, kämpade mig till spinning i tisdags men där tog det stopp. Kroppen hade förvandlats till en vandrande pinne. Att sätta sig ner på stolen kändes näst intill omöjligt och sträcka ut armarna gick, efter en halv minuts kämpande. Men som mycket annat går träningsvärk att bota. Medicinen är en tv-kväll med snacks och pinsamma bonde söker fru. Lägg till en shoppingrunda på Allum köpcentrum och nya skor så är du botad :) Mästerlig fyndare var mitt namn då jag med ett leende trippar runt i mina nitstövletter för 205 spänn.

I kväll går tåget mot Halmstad och Eric och i morgon åker jag, ölen (Bintang-öl är ett måste) och partyoutfitten till Smålands djupa skogar.  Ja nästan i alla fall, Ljungby. Over and out!


Hej Hallå!

Dom säger att jag är en mästerlig fyndare, glad kalaspingla, påhittig kreatör och kroniskt skånsk. Ja jag är väl fortfarande skånsk, efter att ha tillbringat de senaste åren i Halmstad och nu flyttat på mig ytterligare lite. Nämligen till Göteborg. Den nya bloggen får följa med i det nya livet, det som ska föreställa lite vuxnare än förut. Ny stad, ny lägenhet, nytt jobb och nya upptåg helt enkelt. Häng med!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0